Full Body Workout (Bootcamp)

Buitensport bij Sport met Plezier is een vorm van het vooral in Amerika bekende Bootcamp. Bootcamp is een groepstraining in de buitenlucht waar je werkt aan het vergroten van o.a. je hart- , kracht- en uithoudingsvermogen en spierontwikkeling. Hoewel de trainingen zijn gebaseerd op de trainingen van het Amerikaanse leger hoef je niet bang te zijn voor geschreeuw en vernedering, echter zal er wel het uiterste van je gevraagd worden. Het is kei- en keihard trainen.

Omdat je in groepsverband traint heeft je buurvrouw of -man het even zwaar als jij. Door elkaar te stimuleren zal je de trainingen langer volhouden en zal je zien dat je al snel het allerbeste uit jezelf naar boven haalt.

Bootcamp trainingen zijn onafhankelijk van het weer. Zon, sneeuw, regen, wind en welke andere weersomstandigheden ook, de training gaat bijna altijd door.

Wat doe je tijdens een Bootcamp?

Oefeningen als pushups, squats, jumping jacks en lunges zullen in hoog tempo met kikkersprongen, krabbelopen, estafettes, sprintjes, traplopen en hardlopen afgewisseld worden. Ook de bekende circuittraining komt aan bod. Zowel in teamverband als individueel zul je je een weg moeten slaan door de intensieve training.


foto bootcamp

Waarom een Bootcamp?

Een Bootcamp training is een zeer effectieve manier om overtollige pondjes kwijt te raken en een strak lijf te krijgen. Doordat je tijdens een training al snel 600 calorieen zal verliezen is dit een prima manier om af te vallen. Ook je conditie zal met sprongen vooruit gaan. Omdat je lekker in de open lucht bezig bent, zal je sneller en meer zuurstof opnemen. Dat geeft een heel lekker gevoel. BootCamp staat voor coordinatie, spierkracht, souplesse, uithoudingsvermogen, explosiviteit en een betere houding. Kortom meer energie !

Voor wie is Bootcamp ?

Bootcamp is in principe geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Jong, oud, vrouw, man. Iedereen kan deelnemen aangezien je zelf je grenzen bepaalt. Je hoeft niet over een goede conditie te beschikken. Ons doel is erop gericht om je daarbij te helpen.

Tijden en tarieven:

Bootcamp trainingen worden gegeven voor groepen van 4 tot maximaal 12 personen. Meer informatie over trainingsdagen en -tijden zie tijden en locaties en voor tarieven klik hier .

OVERIGE INFORMATIE

voor meer informatie bel 06-39794373 of mail naar: sportmetplezier@gmail.com

Zijn we even niet bereikbaar, laat een boodschap achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.